Bowling

Savršena zabava za odličnu ekipu!Zabava za sve!

Za decu, društvo ili team building.

U prijatnom ambijentu Jumanji Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom ili u okviru svoje firme organizujete takmičenje za jačanje duha i prijateljstva, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju. Čari ove igre, već u samom startu, otkrili su mnogi. Bowling ravnopravno igraju i deca sa roditeljima ali i ozbiljni ljudi u poznijim godinama. Ovo je igra sigurne ruke i oštrog oka. U njoj nije važno da li imate 15 ili 65 godina. Tu se i ogleda takmičarski duh i izazov jer u ovoj igri godine nemaju značaja. Naša je želja da ovu igru popularizujemo među ljudima u Srbiji i da za ovaj sport probudimo interesovanje kakvo za njim vlada i u svetu. Mi smo u taj uspeh sigurni. Zato pozivamo i Vas da nam u tome pomognete. Ukoliko imate želju da sa nekim od svojih prijatelja odmerite snage u preciznosti i veštini obaranja čunjeva, javite nam se, rezervišite termin i u prijatnom ambijentu provedite nezaboravne trenutke zabave.

Cene bowlinga su po jednoj stazi za 1 (jedan) sat igranja, u cenu ulazi i rental obuća koju dobijate na korišćenje u periodu koji provedete kod nas.


Kuglanje

O Bowlingu

Jumanji Bowling Centar raspolaže sa 8 najsavremenijih staza opremljenih najmodernijom Brunswick opremom, jedne od najvećih i najuspešnijih kompanija u svetu bowlinga. Osim dela namenjenog za bowling igru, u okviru Bowling Centra nalazi se i Jumanji CaffeBar. Prostor Bowling Centra opremljen je velikim video-platnom, kvalitetnim ozvučenjem, wifi-em, disco i led rasvetom i kao takav idealan je za organizacije rođendana i drugih proslava a značajnu ulogu nalazi i u vikend promocijama i žurkama svih tipova. U ponudi se pored velikog izbora pića nalazi i kvalitetna hrana naše kuhinje.

O Bowlingu

Cenovnik


Naziv Moguće vreme rezervacije Cena po satu po stazi
Ponedeljak - Petak 18-23h Od 18h 23h 1100 RSD
Subota Od 16h 23h 1200 RSD
Nedelja Od 16h 23h 1100 RSD

Ponude


1 100 RSD

M Paket

1 sat bowlinga
Cipele za 6 osoba
Velika pizza sa gljivama 30cm
Svim radnim danima od 18 do 19h
2 500 RSD

L Paket

Do 6 osoba
2 sata bowlinga
Velika pizza sa šunkom 30cm
Porcija palačinki sa eurokremom
3 600 RSD

XL Paket

Do 6 osoba
2 sata bowlinga
2l točenog piva Heineken ili 3L Next soka
Porodična pizza sa gljivama 50cm
3 600 RSD

Jumanji paket

2 sata bowlinga
Porodična pizza Jumanji 50 cm
4 flašice Coca Cole ili 2L točenog piva Heineken
2 800 RSD

Vikend paket

2 sata Bowlinga
Porodična pizza sa gljivama 50cm
1 600 RSD

Slatki paket

1 sat Bowlinga
2 porcije palačinki (Nutela plazma ili džem Bakina tajna)
2 Flašice Coca Cole ili 2 čaše limunade