Proslave i rođendani

Želite prirediti nezaboravan rođendan koji će Vam zauvek ostati u lepom sećanju?

Proslave i rođendani


Na jednom mestu možete dobiti sve što je potrebno za jedan poseban dan slavljenika/slavljenicu, nije bitno kojih je godina jer je Bowling zabava za SVE GENERACIJE. Uz hranu i piće u našem Bowling centru nudimo mnoštvo zabave za Vas i Vašu porodicu i prijatelje. Program smo posebno prilagodili za sve uzraste a uz kratku profesionalnu edukaciju bowling za decu smo doveli do savršenstva. Jumanji Bowling Centar garantuje Vam nezaboravan provod.

Na jednom mestu možete dobiti sve što je potrebno za jedan poseban dan slavljenika, nije bitno kojih godina je jer je Bowling zabava za SVE GENERACIJE. Uz hranu i piće u našem Bowling centru nudimo mnoštvo zabave za Vas i Vašu porodicu i prijatelje. Program smo posebno prilagodili za sve uzraste a uz kratku profesionalnu edukaciju bowling za decu smo doveli do savršenstva. Rođendanske pakete smo osmislili tako da se osećate prijatno i da se uz mini-takmičenje odlično zabavite sa porodicom i prijateljima. Jumanji Bowling Centar garantuje Vam nezaboravan provod a uz sve to nudimo i mnoštvo popusta u zavisnosti od broja željenih staza i Vaših potreba.

Nudimo Vam:

  • Pozivnice sa mapom
  • Mogućnost donošenja torte
  • Mogućnost služenja soka od 1,5l
  • Roditelji paze na decu koja su na stazi
  • Uslov je minimum 2 staze na po 2 sata
  • Maksimum 5 osoba na stazi

Kontakt telefon za informacije i rezervacije termina: 0659933801

PRAVILNIK ZA PROSLAVU ROĐENDANA U JUMANJI BOWLING CENTRU
BOWLING Petak,Subota I Nedelja 1h 1100din ( 1staza/2h/5dece max = 2200din) – iznajmljivanje do 4 staze
BOWLING Petak,Subota I Nedelja 1h 1000din ( 1staza/2h/5dece max = 2000din) – iznajmljivanje više od 4 staze.
BOWLING Radnim danima 1h 1000din ( 1staza/2h/5dece max = 2000din) – iznajmljivanje do 4 staze
BOWLING Radnim danima 1h 900din ( 1staza/2h/5dece max = 1800din) – iznajmljivanje više od 4 staze
PIZZA (porodična 50cm : kečap, sir, šunka) = 1250 din / 6 parčadi
PIZZA (porodična 50cm : kečap, sir, šunka,gljive) = 1350 din / 6 parčadi
ROĐENDANSKI SOKOVI 1.5l (negazirani) = 550 din
CENE SOKOVA AKO DECA SAMA NARUČUJU: 190 din (Coca Cola, Fanta, Next - boca sokovi)

Mogućnost donošenja torte ( potrebno uz nju doneti kartonske tanjiriće i plastične viljuškice)

Poštovani roditelji, radi bolje organizacije rođendana ovo su uslovi kojih treba zajedno da se pridržavamo:

Na rođendan se dolazi 10 min pre zakazanog termina
5 dece je maksimum po jednoj stazi, ukoliko dođe više dece od predviđenog broja, osoblje kuglane će uključiti dodatnu stazu shodno broju dece. Ukoliko na stazi bude šestoro dece, na stazu se ne odobrava popust, odnosno cena 1h iznosiće 1100din.
Avans za proslavu rođendana se donosi 7 dana pre zakazanog termina, avans iznosi 1staza x cena 2h kuglanja (trajanje rođendana), ukoliko je rođendan na više od 4staze avans je 2staze x cena 2h kuglanja (trajanje rođendana)
Zabranjeno je donošenje hrane i pića
Ranije dogovorene i potvrđene termine uz potpuni povrat uplaćenih sredstava moguće je otkazati najkasnije 3 dana pre termina proslave
Deca mlađa od 8 godina, kao i deca sa posebnim potrebama u kuglani mogu boraviti isključivo u pratnji roditelja/staratelja,koji ih aktivno čuvaju kako bi, kao ostala deca, mogla uživati uz siguran boravak.
Korisnici prostora Jumanji Bowling Centra dužni su se prema objektu, inventaru i ostaloj imovini odnositi s poštovanjem, u protivnom sve eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika snosi roditelj slavljenika.
Jumanji Bowling Centar ne odgovara za povrede do kojih može doći nesmotrenim ponašanjem samog deteta kao ni za povrede koje deca međusobno mogu naneti.
Jumanji Bowling Centar zadržava pravo zamoliti svakoga ko se ne pridržava pravila ponašanja da napusti kuglanu, kao i u slučaju da neko dete svojim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava sigurnost druge dece.

Roditelji slavljenika dužni su svoje goste upoznati sa ovim pravilnikom.